Crop Science

Bayer je globalna kompanija s ključnim djelatnostima u Life Science poslovanju, točnije u područjima zdravstvene skrbi i poljoprivrede. Bayerovi proizvodi i usluge namijenjeni su unaprijeđenju ljudske dobrobiti i kvalitete života. Pritom, jedan od glavnih ciljeva Grupe je stvoriti vrijednost putem inovacija, rasta i visoke dohodovnosti. Bayer je posvećen načelima održivog razvoja te društvenoj i etičkoj odgovornosti koju ima kao korporativni građanin. Bayer je zastupljen u svijetu u više od 300 podružnica, a globalno sjedište se nalazi u Leverkusenu u Njemačkoj, gdje se definiraju zajedničke vrijednosti, ciljevi i strategije. Bayer broji više od 100.000 zaposlenih širom svijeta, a sadrži tri odjela: Pharmaceuticals, Consumer Health te Crop Science.

U Hrvatskoj zastupništvo za Crop Science proizvode za zaštitu bilja ima društvo Bayer d.o.o..

Crop Science regionalni prodajni tim djeluje na području od Slovenije preko Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije do Albanije te smo usko povezani s kolegama iz Mađarske, Bugarske, Rumunjske i Srbije, kako bismo prilagodili naše međunarodno znanje specifičnostima regije i naše zemlje te na isti način rasli.

Jedna od najvažnijih značajki odjela Crop Science u Hrvatskoj su visoko motivirani i profesionalni zaposlenici koji su znali izgraditi novu društvenu kulturu na temeljima vrijednosti i iskustava iz prošlosti.

Odjel Crop Science je, prema međunarodnim mjerilima, broj jedan na području zaštite bilja. Paleta naših proizvoda nudi odgovarajuća rješenja za većinu problema s kojima se susrećemo pri proizvodnji različitih biljnih kultura.
Kao istraživačka kompanija trudimo se stalno razvijati nove proizvode. Cilj nam je zadovoljiti potrebe potrošača boljim proizvodima i većom brigom za zaštitu potrošača i biljaka.

Crop Science godišnje investira više od 900 milijuna eura u Istraživanja i Razvoj, što nam omogućuje najinovativniju proizvodnu paletu. Velike svote ulaže i u program obrazovanja i kontrole kakvoće proizvoda. Naši proizvodi su osmišljeni kako bi pružili i očuvali visoke prinose, a istovremeno bili pouzdani i jednostavni za primjenu.

Naša inicijativa „Partnerstvo u lancu hrane“ koja ima za cilj povećati sigurnost krajnjeg potrošača, još je jedan kamelj temeljac principa našeg koncepta partnerstva. Svoje znanje i iskustvo ulažemo u postupke proizvodnje i prerade hrane, savjetujemo i obrazujemo poljoprivrednike za integriranu zaštitu i sudjelujemo u aktivnostima koje ubrzavaju razvoj održive poljoprivrede i promoviraju preglednost prerade hrane.

 

 

social-media-privacy-statement

 

youtube-social-media-privacy-statement

Pratite nas

Autorsko pravo © Bayer AG