Preko 500 gostiju na Bayer AgroFEST-u!

U Slavonskom Brodu 11. lipnja 2015. prvi Bayer AgroFEST je otvorio svoja vrata, ugostivši preko 500 najvećih poljoprivrednih proizvođača iz Lijepe naše na površini Srednje poljoprivredne škole Matije Antuna Reljkovića.

Za vođenje programa bio je zadužen, a tko drugi nego zabavni Mario Petreković, koji je prvo pozvao našu Fani Bogat, iz odjela registracija i razvoja, koja je program započela virtualnim obilascima polja iz Međimurja, Podravine i Slavonije, i to u pšenici, ječmu i uljanoj repici.

Nakon toga je uslijedio stvarni obilazak polja kukuruza u nekoliko varijanti: Adengo, Laudis, Laudis + Equip. Farmeri , podijeljeni u grupama po bojama, obišli su sve varijante, a na svako njihovo pitanje naši stručnjaci  imali su odgovor, koji je rezultat njihove izvrsne agronomske prakse.

Kako bi našim klijentima pružili što raznolikiji sadržaj, na Bayer AgroFEST-u su sudjelovale i druge tvrtke sa komplementarnom ponudom: Agronom mehanizacija, Findri prskalice, Agroklub portal, Udruga proizvođača i zastupnika sredstava za zaštitu bilja RH (CROCPA) te Regionalni centar za biotehnološka istraživanja i razvoj Brodsko-posavske županije (BIOTECH).

Nakon službenog djela, uslijedio je poznati Bayerov zabavni program. Vesela pjevačica Maja Šuput dodatno je zagrijala ionako vruću atmosferu, a u kombinaciji sa Mariom, svakako su nam pružili nesvakidašnji performans.

Timskim igrama završili smo prvi Bayer AgroFEST i to u ljudskom stolnom nogometu, potezanju užeta i jahanju mehaničkog bika. Najboljima su dodijeljene medalje te je nakon nagrada organiziran autobusni prijevoz za naše umorne, ali vesele sudionike, koji ih je vratio sve do njihovih odredišta.

Sve u svemu, ugodna kombinacija znanosti, struke i zabave! Vidimo se na Bayer AgroFESTu 2016. godine!

FOTOGALERIJA

Pratite nas