Obavijest o produljenju registracije / promjeni etikete proizvoda Equip

Poštovani,

Ovim putem Vas želimo obavijestiti da je registracija za sredstvo EQUIP produžena, te je iz tog razloga potrebno promijeniti etiketu proizvoda ukoliko na postojećim zalihama imate proizvode sa starom etiketom koja se temelji na staroj registraciji.

Molimo Vas da provjerite svoje zalihe na način da provjerite registracijski broj sredstva. Etiketa koja se mora zamijeniti ima registracijski broj sredstva: UP/I-320-20/04-01/229.

BROJ REGISTRACIJE PROIZVODA EQUIP  ŠTO TO ZNAČI?
 UP/I-320-20/04-01/229 – stara etiketa Prodaja ovakvog proizvoda dopuštena je do datuma 17.8.2016. Nakon tog datuma NE SMIJE SE NALAZITI NA ZALIHAMA ILI POLICAMA.
UP/I-320-20/08-01/144 – nova etiketa Proizvod se smije nalaziti na zalihama i policama.

Kako bismo poduzeli radnje i izmjenili etikete na vrijeme u skladu sa navedenim rokom 17.8.2016. molimo Vas da ukoliko na svojim zalihama imate proizvod sa starim brojem registracije i time etiketama koje se moraju zamjeniti, javite to najkasnije do datuma 12.7.2016. na kontakte navedene niže. Molimo Vas također da prilikom toga napišete količinu proizvoda, datum proizvodnje i šaržu proizvoda.

Ukoliko ne primimo povratnu informaciju, smatrat ćemo da nemate zalihu proizvoda sa registracijskim brojem UP/I-320-20/04-01/229.

Hvala na razumijevanju i lijep pozdrav ,

Vaš Bayer

Pratite nas