srijeda, veljače 7, 2018

4. Bayer AgroShop Expert Event 2018.

Bayer Crop Science je 25. i 26. Siječnja 2018. u Sv. Martinu na Muri organizirao sada već tradicionalni 4. Bayer AgroShop Expert Event, na kojem se okupilo čak 350 sudionika iz cijele Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Cilj cijelog događaja je bio predstaviti saznanja i iskustva o novom fungicidu za žitarice – Ascra, novom herbicidu za kukuruz – Monsoon Active i novom fungicidu za uljanu repicu Propulse. Također iskoristili smo priliku još jednom podsjetiti na  prednosti, ali i smjernice o uspješnoj primjeni insekticida Movento te prikazati zašto je Luna experience najbolji izbor za svakog voćara i vinogradara. Kako je fitoplazma bolest novijeg datuma iskoristili smo progovoriti i o ovoj temi.

Naše cijenjene goste najprije je pozdravio direktor prodaje Peter Knaflič te poželio srdačnu dobrodošlicu, ističući kako smo za sve okupljene priredili bogat kako edukativan tako i zabavan program. Nakon toga je uslijedila prezentacija o novom fungicidu u žitaricama – Ascra koju je održala Alma Udovčić iz marketinga ukazujući da s Ascrom okrećemo novi list u zaštiti žitarica od bolesti. Poslije Alme, pozornicu je preuzela Renata iz odjela za razvoj i registracije te nas bolje upoznala s Monsoon Active, novim herbicidom u kukuruzu koji donosi produženo zemljišno djelovanje na travne i širokolisne korove u post em segmentu. U nastavku programa Jadranka Aleksić iz marketinga nas je kroz prizmu najzahtjevnijih štetnika u jabuci i kruški podsjetila na novi insekticid na tržištu – Movento, zatim je nastupio Marko Kovačić iz prodajnog tima sa prezentacijom o fungicidu Propulse koji je ˝zlata vrijedan˝,  a primjenjuje se u uljanoj repici i donosi najveći povrat investicije. Završetak predavanje je pripao kolegama iz prodaje koji su prezentirali fungicid Luna Experience i novu prijetnju u vinogradima, fitoplazmu. Stipe Đuzel je na interesantan način proveo naše kupce kroz prednosti Lune za vinogradare, ali i voćare dok je Petar Živković upozorio sudionike na pojavu fitoplazme – neizlječive bolesti za vinovu lozu te dao prijedlog aktivnosti kojima se može i mora boriti protiv nje.

Ono što je već svima dobro poznato je da Bayer svojim gostima uvijek pruži kompletan program. Ni ovog puta nismo podbacili, već smo i opet podigli ljestvicu više. Osim stručnog dijela, pobrinuli smo se da naši gosti uživaju i u finoj hrani, puno dobre glazbe, plesa, smijeha i zabave do ranih jutarnjih sati.

Još jedan Bayer AgroShop Expert Event je uspješno završio.

Vidimo se sljedeće godine :).